e jegyzetek

Miskolctapolca, ahogy még sosem látta


Miskolctapolca az észak-magyarországi régióban található és 1950 óta képezi Miskolc részét. A vidék már az ősidőkben is lakott volt, a régi leleteket és emlékeket a Herman Ottó Múzeum őrzi. Nem csupán a múzuemok, a hegyek és a halkan csobogó patakok szolgálnak azonban látnivalóval az ide ellátogatók számára, de a Barlangfürdő is, amely egyedülálló a maga nemében.

Erdély történelmi központja


Sokan talán nem tudják, de Kolozsvár Erdély történelmi központjának számít, s egyben a régió legjelentősebb és legcsodálatosabb városa is. Mivel számtalan kultúrális intézmény otthonául szolgál, nem csupán történelmi, de kultúrközpontként is elhíresült.

Legjobb okostelefonok


A legjobb okostelefonok közül manapság már egyre nehezebb választani, mindenkinek ízlése és pénztárcája szab határt. Mivel ezen a területen a fejlődés szüntelen, nap mint nap jelennek meg a piacon újabb termékek, így nehéz lehet a választás. Mérlegelni kell, melyik készülék mit tud, mire van szükségünk, melyik mennyire éri meg az árát. Az alábbiakban felsorolunk néhányat a vásárlók véleménye alapján legjobb okostelefonok közé tartozó készülékek közül.

Legjobb autós játékok


Kicsik és nagyok egyaránt kedvelik az autósjátékokat. A teljesség igénye nélkül ismertetünk néhányat a legjobb autós játékok közül.